Oplossingen

Uw telefonie, onze oplossingen

Bij Telecomlijn hebben we verschillende oplossingen op het gebied van telecom. Of het nu gaat om VoIP telefonie, mobiele telefonie, telefooncentrales of telefoonnummers, u kunt ervoor bij ons terecht. In het verleden hebben we dan ook al veel ondernemers kunnen helpen met onze telecom oplossingen.

Naast een gedegen advies welke aansluit op uw persoonlijke situatie, helpen we u ook met het implementeren en programmeren van de apparatuur. Zo staat u er dus niet alleen voor. Mocht u onverhoopt problemen ondervinden of vragen hebben? Dan staan wij op ieder moment van de dag voor u klaar!

Hieronder vindt u onze verschillende diensten. Heeft u direct een vraag of weet u al wat u wilt? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Diensten


 • Vaste telefonie (VoIP)
  VoIP telefonie staat voor Voice over IP, oftewel bellen via het internet. Het heeft grote voordelen t.o.v. analoge telefonie. Zo is het goedkoper en een stuk flexibeler.
  Lees meer
 • Mobiele telefonie
  Zakelijke mobiele telefonie is niet altijd even doorzichtig. Aangezien wij niet afhankelijk zijn van bepaalde providers helpen we u met een onafhankelijk advies met de beste abonnementen.
  Lees meer
 • Telefoonnummers
  Of het nu gaat om regionale, landelijke of internationale telefoonnummers. We kunnen het voor u verzorgen. Zo bent u bereikbaar op het telefoonnummer dat u kiest.
  Lees meer
 • Fax
  Wilt u een fax versturen of ontvangen? Dat kan tegenwoordig eenvoudig zonder fax apparaat, via je computer. Wilt u toch een faxapparaat? Ook dat kunnen we voor u regelen.
  Lees meer
 • PIN-over-IP
  PIN-automaten zitten nog regelmatig aangesloten op een analoge lijn. Wij kunnen kijken voor u of u ook kunt pinnen via IP met uw huidige pinapparaat
  Lees meer
 • Deurintercom over IP
  Bent u op zoek naar een deurintercom voor uw bedrijf die geschikt is voor communicatie over IP? Wij kunnen het eenvoudig en snel voor u regelen! Vraag direct uw offerte aan.
  Lees meer